Gün içinde en yüksek sıcaklık 18°C, gece ise sıcaklık 3°C’ye kadar düşecek. Şehir genelinde sakin ve güneşli bir gün yaşanacak.

5 Günlük Hava Durumu Tahmini

  • Yarın (25 Ekim 2024, Cuma): Kütahya’da sisli bir hava bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 18°C, en düşük ise 4°C olacak. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun sis görülebilir.

  • Cumartesi (26 Ekim 2024): Sisli hava etkisini sürdürecek. Sıcaklık gün içinde 17°C, gece ise 2°C’ye kadar düşecek. Özellikle sabah saatlerinde görüş mesafesinin azalmasına neden olabilecek yoğun sis bekleniyor.

  • Pazar (27 Ekim 2024): Sisli hava devam edecek. Gün içerisinde sıcaklık 19°C’ye kadar çıkarken, gece en düşük sıcaklık 5°C olacak. Sabah saatlerinde sis etkili olabilir.

    Geleneksel Kalemişi sanatı Kütahya’da hayat buluyor Geleneksel Kalemişi sanatı Kütahya’da hayat buluyor
  • Pazartesi (28 Ekim 2024): Kütahya’da hava az bulutlu olacak. Gün boyunca 19°C sıcaklık beklenirken, gece sıcaklık 5°C civarında seyredecek. Hafta başında bulutlu ancak genel olarak açık bir hava hakim olacak.

Kütahya’da önümüzdeki günlerde sabah saatlerinde görülecek sis, özellikle sürücüler için dikkat edilmesi gereken bir durum olabilir.

Kaynak: Haber Merkezi