Müdür Başyiğit, öğrencilere kitap okumanın faydalarını anlattı Müdür Başyiğit, öğrencilere kitap okumanın faydalarını anlattı

Gün içinde sıcaklık 17 dereceye kadar yükselecek, ancak akşam saatlerinde 10 dereceye kadar düşecek. Yağışlı hava gün boyunca aralıklarla sürecek, yer yer kuvvetli gök gürültüsü ve sağanaklar görülecek.

Şemsiyelerinizi Hazırlayın

Bugün Kütahya’da dışarı çıkmayı planlayan vatandaşların yağmura karşı tedbirli olmaları gerekiyor. Gök gürültülü sağanak yağışlar, öğle saatlerinde daha etkili olabilir. Hava koşulları nedeniyle trafikte ve günlük hayatta aksamalar yaşanabileceği için özellikle dikkat edilmesi öneriliyor.

Serinleyen Hava

Yağışlı hava, sıcaklıklarda da düşüşe yol açacak. Gündüz 17 derece civarında seyredecek sıcaklık, akşam saatlerinde 10 dereceye kadar inecek. Havanın serinlemesiyle birlikte vatandaşların akşam saatlerinde daha kalın kıyafetler tercih etmeleri tavsiye ediliyor.

Hafta Boyunca Hava Nasıl Olacak?

Yarın (1 Ekim 2024 Salı) Kütahya’da bulutlu bir hava beklenirken, sıcaklık 15 dereceye kadar düşecek. Çarşamba günü parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve sıcaklıklar 20 dereceye yükselecek. Hafta sonuna doğru ise güneşli ve açık havalar geri dönüyor. Perşembe günü 25 derece, cuma günü ise 27 derece sıcaklıkla Kütahya’da yazdan kalma günler yaşanacak.

Kaynak: Haber Merkezi