Nafi Güral Fen Lisesi, Kuveyt'teki Uluslararası Bilim Yarışmasına Katılacak Nafi Güral Fen Lisesi, Kuveyt'teki Uluslararası Bilim Yarışmasına Katılacak

Gün boyunca sıcaklık 27 dereceye kadar yükselirken, gece saatlerinde ise sıcaklık 11 dereceye kadar düşecek. Gün içerisinde açık hava aktiviteleri için uygun bir ortam sunacak olan hava, akşam saatlerinde biraz serinleyebilir. Bu nedenle özellikle sabah ve akşam saatlerinde hafif bir serinlik hissedilecek.

Kütahya'da hafta sonu açık havada vakit geçirmek isteyenler için parçalı bulutlu ve ılık bir hava olacak. Öğleden sonra sıcaklıkların yükselmesiyle şehirde dış mekan aktiviteleri ve gezintiler için keyifli bir hava bekleniyor. Akşam saatlerinde ise hava serinleyeceği için dışarıda zaman geçirmeyi planlayanların yanlarına bir hırka ya da ceket almaları önerilir.

Önümüzdeki günlerde Kütahya'da hava durumu nispeten serinleyecek. Yarın, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü sıcaklık 24 dereceye düşecek ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. 8 Ekim Salı günü az bulutlu ve 23 derece sıcaklık tahmin edilirken, 9 Ekim Çarşamba günü ise tekrar güneşli bir hava ile sıcaklık 27 dereceye kadar çıkacak.

Kaynak: Haber Merkezi