Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan duyuruya göre, Kütahya genelinde şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 14 Ekim 2024 Pazartesi günü belirli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacaktır. Çalışmaların erken tamamlanması durumunda, belirtilen süreler beklenmeksizin elektrik yeniden verilecektir. İşte Kütahya’da yaşanacak kesintiler ve etkilenecek bölgeler:

Merkez İlçesi Kesintileri

  1. Seyitömer - Gültepe: Ufuk Sokak’ta 09:30 ile 16:30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacaktır. Bu kesintiden yalnızca Sünnetyenice Köyü etkilenecektir.

  2. Yunusemre Mahallesi: 09:00 ile 16:00 saatleri arasında 1. Bahadır Sokak, 2. Yamanlar Sokak, Ahmet Ragıp Paşa Sokak, Fecir Sokak, Şeyh Ömer Efendi Sokak, Yaman Sokak ve Yunus Emre Caddesi’nde elektrik kesintisi yaşanacaktır.

  3. Arslanlı Köyü: Arslanlı Köyü ve Karsak Köyü’nde, 09:00 ile 17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi olacaktır.

    Din görevlileri Murat Dağı’nda buluştu Din görevlileri Murat Dağı’nda buluştu

Domaniç İlçesi Kesintileri

  1. Çukurca - Ilıcaksu Mahallesi: 09:00 ile 17:00 saatleri arasında 316. Sokak, 317. Sokak, 323. Sokak, 327. Sokak, Değirmen Caddesi ve Haymeana Caddesi’nde elektrik kesintisi olacaktır.

Gediz İlçesi Kesintileri

  1. Gümele - Yavuz Mahallesi: 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Yörük Sokak’ta elektrik kesintisi yaşanacaktır. Bu kesintiden yalnızca Dedeköy etkilenecektir.

Tavşanlı İlçesi Kesintileri

  1. Merkez - Çardaklı Mahallesi: 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Abdullah Dönmez Sokak, Ayen Sokak, Cila Sokak, Çakır Sokak, Çayır Sokak, Çerkez Sokak, Ertan Sokak, Germe Sokak, Hafseler Sokak, Kadıoğlu Sokak, Kaynak Sokak, Kırıkcı Sokak, Kızıltepe Caddesi, Mehmet Gültekin Sokak, Palanga Caddesi, Paşa Sokak, Sarıkaya Sokak, Solmaz Sokak, Şahan Sokak ve Uyar Sokak’ta elektrik kesintisi uygulanacaktır.

Elektrik kesintilerinin bölgelerdeki bakım ve onarım çalışmalarının daha sağlıklı yapılabilmesi adına önemli olduğu belirtilirken, vatandaşların planlamalarını bu doğrultuda yapmaları önerilmektedir. Kesintilerin belirtilen saatlerden önce sonlanması durumunda elektrik yeniden sağlanacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi