Kütahya’da 13 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı Kütahya’da 13 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Kütahya’nın çeşitli bölgelerinde şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Kesintiler, farklı saat aralıklarında gerçekleşecek olup, erken tamamlanan çalışmalar sonucunda kesintinin bitim saati beklenmeksizin elektrik verilebileceği belirtildi.

Kütahya Merkez’de Elektrik Kesintisi (10:05 - 17:00)

Kütahya’nın Merkez ilçesinde, 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 10:05 ile 17:00 arasında geniş kapsamlı elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek mahalle ve sokaklar şunlardır:

  • Bahçelievler Mahallesi: Ahmet Derin Bulvarı, Bülent Erkilavuz Caddesi, Eryiğit Sokak, Harmanyeri-1 Caddesi, Hekim Sinan (Şair Şeyhi) Bulvarı, Seymenler Sokak, Türkmenistan Caddesi
  • Bölücek Mahallesi: 11. Bölcek Sokak, 12. Bölcek Sokak, 13. Bölcek Sokak, 14. Bölcek Sokak, 18. Bölcek Sokak, 19. Bölcek Sokak, 35. Bölcek Sokak, 4. Bölcek Sokak, 7. Bölcek Sokak, 8. Bölcek Sokak, 9. Bölcek Sokak, Bölcek-Okçu Yolu Sokak, Çayyeri-1 Caddesi, Harmanyeri-1 Caddesi, Harmanyeri-2 Caddesi, Hekim Sinan (Şair Şeyhi) Bulvarı, Kanal Yolu Caddesi, Okul Caddesi, Sarıtaş Caddesi, Tavşanlı Karayolu Bulvarı, Yolçatı Caddesi

Bu bölgelerdeki çalışmalar kapsamında Hacılar Sokak, Bölcek Mezarlığı civarları, özel şirketler ve çeşitli kurumlar da elektrik kesintisinden etkilenecek.

Tavşanlı’da Elektrik Kesintisi (09:00 - 17:00)

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde de 19 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 09:00 ile 17:00 arasında planlı elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesintiden etkilenecek alanlar ise:

  • Aliköy - Dulkadir: Yaman Sokak

Not: Bu kesintiden sadece Gazelyakup Köyü etkilenecek.

Kesinti Erken Bitebilir

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, her iki bölge için de kesinti sürelerinin planlanan saatten önce tamamlanabileceğini ve çalışmaların bittiği takdirde elektriklerin belirtilen süreden önce verileceğini duyurdu. Vatandaşların kesinti süresince gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye edildi.

Elektrik kesintileriyle ilgili daha fazla bilgi almak için Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin çağrı merkezi ve internet sitesi üzerinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi