Vali Işın'dan Uluslararası başarı elde eden öğrenciye tebrik Vali Işın'dan Uluslararası başarı elde eden öğrenciye tebrik

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, 26 Ekim 2024 Cumartesi günü Kütahya'nın farklı bölgelerinde şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacaktır. Kesintinin detayları ve etkilenecek bölgeler aşağıda belirtilmiştir.

Merkez İlçesinde Kesinti Saatleri

  • Kesinti Saati: 11:00 - 14:00
    Etkilenecek Bölgeler: Tepeköy (1-6 Sokaklar), Demirözü Köyü, Haymana Köyü, Yeşilbayır Köyü, Eti Maden İşletmeleri Kırka Bor, Tuncay Dereli Akaryakıt İstasyonu ve köylerin sulama trafoları.

  • Kesinti Saati: 09:30 - 16:00
    Etkilenecek Bölgeler: Gümüşköy ve çevresinde Ayvalı Sokak, Değirmen Sokak, Durmaz Sokak, Erenler Sokak, Erguvan Sokak, Esen Tepe Sokak, Hasan Efendi Sokak, Hisar Sokak, Hürriyet Sokak, Kurtuluş Sokak, Mersin Sokak, Molla Sokak, Onur Sokak, Pazar Sokak, Piknik Sokak, Şamlı Sokak, Şehit Ömer Karadağlı Sokak, Topçular Sokak, Türbe Sokak ve Zambak Sokak.

  • Kesinti Saati: 09:00 - 12:00
    Etkilenecek Bölgeler: Kızılcaören bölgesinde Fatihler Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi ile Yeni Karaağaç, Sevdiğin, Kızılcaören, Beşkarış, Genişler, Aydınlar, Yeni Kuyucak, Osmaniye, Kuyucak, Çavuş Çiftliği, Yolçatı, Pusan, Altıntaş köyleri.

Hisarcık İlçesinde Kesinti Saatleri

  • Kesinti Saati: 10:00 - 16:00
    Etkilenecek Bölgeler: Hasanlar ve Emir Sultan mahallelerinde Yurt Sokak, Tokat Köyü, Ulaşlar Köyü, Saklar Köyü, Yenipınar Köyü, İnkaya Mahallesi, Karagıl Köyü, Kurtdere Köyü ve çevresindeki işletmeler.

Altıntaş İlçesinde Kesinti Saatleri

  • Kesinti Saati: 09:00 - 12:00
    Etkilenecek Bölgeler: Alibey, Aykırıkçı, Genişler, Kuyucak, Murathanlar, Pusan, Sevdiğin köyleri ve çevresindeki çeşitli işletmeler, GSM vericileri, tarım kooperatifleri, Zafer Organize Sanayi Bölgesi.

Çalışmalar Erken Tamamlanırsa Elektrik Erken Verilecek

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik, belirlenen saatten önce verilecektir.

Kaynak: Haber Merkezi