Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 8 Ekim 2024 Salı günü Kütahya genelinde çeşitli bölgelerde elektrik kesintileri yaşanacak. Kesinti yapılacak bölgeler ve kesinti saatleri aşağıda belirtilmiştir:

Kütahya'da 2 gün dikkat: Elektrik kesintisi olacak! Kütahya'da 2 gün dikkat: Elektrik kesintisi olacak!

Kütahya Merkez

  • Fındık Köyü 1. Sokak: 09:30 - 16:00 saatleri arasında. Bu kesintiden sadece Kozluca Köyü etkilenecektir.
  • Fındık Köyü 2. Sokak: 09:30 - 16:00 saatleri arasında. Bu kesintiden sadece Söğüt Köyü etkilenecektir.
  • Arslanlı Köyü ve Çevresi: 09:30 - 17:00 saatleri arasında. Kesinti yapılacak sokaklar: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 sokaklar. Ayrıca Darıca Köyü, Arslanlı Köyü, Mahmudiye Köyü, Gazelyakup Köyü, Kıranşeyh Köyü, Eğriöz Köyü, Karsak Köyü, Yeni Arslanlı Köyü, Sulu Köy de kesintiden etkilenecek. Seyitömer Elektrik Üretim AŞ, Startek GES, AVEA, Vodafone, Turkcell gibi altyapılar da bu kesinti kapsamında yer alacak.

Tavşanlı İlçesi

  • Merkez - Çardaklı Mahallesi: 09:00 - 17:00 saatleri arasında. Kesintiden etkilenecek sokaklar: Atatürk Caddesi, Alim Sokak, Çakmacık Sokak, Çardaklı Yolu Caddesi, Çeşmebaşı Caddesi, Ensar Sokak, Hocanın Caddesi, Küçükkır Sokak, Özbek Sokak, Uzlar Sokak, Yaver Sokak, DSİ Sokak.

Gediz İlçesi

  • Altınkent - Özyurt Mahallesi: 09:00 - 17:00 saatleri arasında. Kesintiden sadece Karaağaç Köyü etkilenecektir.

Domaniç İlçesi

  • Erikli ve Akkaya Köyleri: 10:30 - 17:30 saatleri arasında. Kesintiden etkilenecek köyler: Akkaya Köyü, Kozcağız Köyü, Erikli Köyü, Gökceyurt Köyü, Arifler Köyü, Gümüşyeni Köyü, Fındıcak Köyü, Üstübec Köyü, Göçmen Köyü, Seydikuzu Köyü, Karaburun Köyü ve Çukurca Beldesi Küçükler Mahallesi. Ayrıca Turkcell, Avea, Vodafone, Dikilitaş Mermer Sanayi gibi işletmeler de kesintiden etkilenecektir.

Kesintiler Ne Zaman Sonlanacak?

Çalışmalar belirtilen saatlerden önce tamamlandığı takdirde, elektrik kesintisi daha erken sona erebilir. İlgili bölgelerde yaşayan vatandaşların kesinti saatleri boyunca gerekli önlemleri almaları önemle duyurulmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi