Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 1 Ekim 2024 tarihinde Kütahya genelinde şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli bölgelerde geniş kapsamlı elektrik kesintisi uygulayacak. Kesintinin uygulanacağı bölgeler ve saat aralıkları aşağıdaki gibidir:

Kütahya Valisi Işın: "Değerlerimize sahip çıkacağız" Kütahya Valisi Işın: "Değerlerimize sahip çıkacağız"

Kütahya Merkez Bölgelerinde Elektrik Kesintisi

Kütahya Merkez'de 1 Ekim 2024 Salı günü saat 11:10 ile 18:00 arasında şebeke çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Arslanlı Köyü ve çevre sokakları, Darıca Köyü, Mahmudiye Köyü, Gazelyakup Köyü, Kıranşeyh Köyü, Eğrioz Köyü ve diğer çevre köyler bulunuyor. Ayrıca Çelikler Seyitömer Elektrik Üretim AŞ, Startek GES ve çeşitli telekomünikasyon şirketleri de kesintiden etkilenecek.

Belkavak ve Kozluca Köylerinde Kesinti

Merkez ilçeye bağlı Belkavak Köyü'nde ise 1 Ekim 2024 tarihinde saat 09:30 ile 16:00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesintiden sadece Kozluca Köyü etkilenecek.

Tavşanlı İlçesinde Elektrik Kesintisi

Tavşanlı ilçesinde 1 Ekim 2024'te saat 09:00 ile 17:00 arasında Ulucami Mahallesi'nde çeşitli sokaklarda bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacak. Belde Sokak, Bosna Sokak, Ekrem Ödemiş Bulvarı ve diğer çevre sokaklar kesintiden etkilenecek.

Gediz İlçesi'nde Kesinti

Gediz ilçesine bağlı Gökler Mahallesi Yayla Sokak çevresinde de 1 Ekim 2024'te saat 09:00 ile 17:00 arasında elektrik kesintisi yapılacak. Bu kesintiden sadece Uğurluca Köyü etkilenecek.

Altıntaş İlçesinde Elektrik Kesintisi

Altıntaş ilçesine bağlı Aykırıkçı Köyü'nde de 1 Ekim 2024'te saat 09:00 ile 17:00 arasında bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden köyün tüm sokakları etkilenecek.

Çalışmaların Erken Bitmesi Durumunda Elektrik Verilecek

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yetkilileri, yapılacak çalışmaların planlanan saatten önce tamamlanması durumunda ilan edilen kesinti saatine bağlı kalmaksızın elektrik enerjisinin yeniden verileceğini belirtti.

Kütahya'nın çeşitli bölgelerinde yaşanacak bu elektrik kesintilerinin vatandaşları etkilememesi adına gerekli önlemlerin alınması tavsiye ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi