Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Ekim 2024 Cuma günü Kütahya’da şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Kesintiler Kütahya'nın farklı bölgelerinde gün boyu sürecek ve çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik, planlanan saatten önce verilebilecek.

Hisarcık’ta özel öğrencilere hayvanlar tanıtıldı Hisarcık’ta özel öğrencilere hayvanlar tanıtıldı

Elektrik Kesintisinin Yaşanacağı Bölgeler ve Saatler:

  • Kütahya Merkez (Fındık Köyü): 09:30 – 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak. Bu kesintiden sadece Başören Köyü etkilenecek.

  • Tavşanlı (Merkez – Çardaklı): 09:00 – 17:00 saatleri arasında, Atatürk Caddesi, Alim Sokak, Çakmacık Sokak, Çardaklı Yolu Caddesi, Çeşmebaşı Caddesi, Ensar Sokak, Hocanın Caddesi, Küçükkır Sokak, Özbek Sokak, Uzlar Sokak, Yaver Sokak, DSİ Sokak gibi bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

  • Kütahya Merkez (Arslanlı Köyü): 09:00 – 17:00 saatleri arasında 1 ile 18. Sokaklar arasında bulunan bölgelerde, ayrıca Darıca Köyü, Arslanlı Köyü, Mahmudiye Köyü, Kıranşeyh Köyü, Gazelyakup Köyü, Sulu Köy gibi yerlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

  • Gediz (Altınkent - Fatih Mahallesi): 09:00 – 17:00 saatleri arasında 15. Sokak ve civarında elektrik kesintisi olacak. Bu kesintiden sadece Karaağaç Köyü etkilenecek.

Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kesinti saatlerine dikkat etmeleri ve önlemlerini almaları öneriliyor. Elektrik dağıtım firması, çalışmaların erken tamamlanması durumunda ilan edilen saatten önce elektriğin verilebileceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi