Kamp, 22 Ekim’de başlayarak 28 Ekim tarihine kadar sürecek. Bu süreçte, takımın performansını artırmak ve Avrupa Şampiyonası’na en iyi şekilde hazırlanmak amacıyla yoğun bir program uygulanacak.

Süper Lig’deki Durum

Milli takım kampı nedeniyle Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde bir ara verilmiş durumda. Ligin son haftasında, Anadolu Üniversitesi, kendisi gibi ligdeki zor durumda olan Kırşehir Belediyesi'ne 31-30 mağlup olmuştu. Bu sezon genç bir kadro ile mücadele eden Anadolu Üniversitesi, puan alamayan tek takım olarak ligde son sırada yer alıyor.

Süper’de gözler dördüncü haftada Süper’de gözler dördüncü haftada

Antrenör Kabadayı’nın Stratejisi

Antrenör Murat Kabadayı, milli arayı iyi değerlendirerek takımın eksiklerini kapatmayı hedefliyor. Anadolu Üniversitesi, 7. haftada karşılaşacağı Ortahisar Belediyesi maçına hazırlık yapacak. Bu maç, takımın sezon içindeki çıkışını başlatmak için büyük bir fırsat sunuyor.

Takımın Geleceği

Anadolu Üniversitesi’nin genç kadrosu, bu süreçte kazandığı tecrübelerle ilerleyen haftalarda daha iyi bir performans sergilemeyi hedefliyor. Hentbol severler, milli takımın ve Anadolu Üniversitesi’nin başarısını merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi