Bu tesis, Başkan Kazım Kurt’un hemşehrilerine verdiği spor tesisi ve yüzme havuzu sözünü yerine getirmesiyle önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kırıkkale Belediye Başkanından Eskişehir'e övgü: Örnek alıyoruz! Kırıkkale Belediye Başkanından Eskişehir'e övgü: Örnek alıyoruz!

Vizyon Projesinin Gerçekleştirilmesi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, vizyon projeler arasında yer alan spor tesisi ve yüzme havuzu sözünü Kamu-Özel İşbirliği ile gerçekleştirdi. Yeni spor kompleksinde yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, açık ve kapalı voleybol ile basketbol sahaları, halı saha ve oyun alanı bulunuyor. Eskişehir'in en büyük spor tesisleri arasında yer alan bu kompleks, Odunpazarı Belediyesi'nin yüzme kurslarına kayıtlı öğrencilerine ve sporcularına yüzme eğitimi verecek.

“Eskişehir'in En Büyük Spor Kompleksi”

Başkan Kurt, spor kompleksinin tamamen kamu-özel işbirliği sonucu ortaya çıktığını ve Eskişehir'in en büyük spor kompleksi olduğunu belirtti. Ayrıca, tesisin modern araçlarla donatıldığını vurgulayan Başkan Kurt, “Biz elimizden gelen tüm imkanları kullanarak Eskişehir halkına yeni alanlar açmaya çalışıyoruz. Bu komplekste spor salonu, yüzme havuzu ve açık alan sahaları bulunmaktadır. Bu tesislerin gerçekleştirilmesinde bize destek olan sevgili dostlarımız Baha Bakır ve Gönül Gökmeydan’a teşekkür ediyorum. Özel sektörle ve sivil toplum örgütleriyle iş birliği yapmaya açığız. Yeni spor kompleksleri ve kültür merkezlerini de bu şekilde hayata geçirebiliriz” dedi.

Açılış ve Tesis Gezisi

Konuşmaların ardından, Başkan Kurt ve Baha Bakır, protokolde yer alan isimlerle birlikte spor kompleksinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından, Başkan Kurt ve Bakır, açılışa katılanlarla birlikte tesisin çeşitli bölümlerini gezerek yeni spor kompleksinin detaylarını tanıttı.

Kaynak: Haber Merkezi