Bu satışla Otokar, Türkiye’de ilk elektrikli hafif kamyon satışına da imza atmış oldu.

e-ATLAS, Çevreci Çöp Toplama Aracı Olarak Göreve Başlıyor

e-ATLAS, Standart Katı Atık şirketinin filosuna katılarak yoğun insan trafiği olan dar sokaklarda çöp toplama aracı olarak kullanılacak. Otokar’ın elektrikli araç teknolojisindeki başarısı ve çevreci çözümleri, bu yeni araçla bir adım daha ileri taşınmış oldu.

Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman: Başarı Hikayemizi İleriye Taşıyoruz

Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman, sektördeki alternatif yakıtlı araçlar alanında 20 yıllık deneyimlerine dikkat çekerek, "Kamyon ürün ailemize eklediğimiz ve aynı zamanda ilk satışını gerçekleştirdiğimiz e-ATLAS ile başarı hikayemizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Türkiye’de satılan ilk elektrikli hafif kamyonun Otokar e-ATLAS olması bizim için ayrıca mutluluk verici" dedi. Ayrıca, Otokar’ın elektrikli kamyon ailesinin yeni modellerle büyüyeceğini de vurguladı.

Sürdürülebilir ve Çevreci Çözümler

Otokar’ın hafif kamyon segmentindeki başarısını yeni araçlarla pekiştirdiğini belirten Erman, "2013 yılında ATLAS ile adım attığımız hafif kamyon segmentinde sektörün öncelikli tercihleri arasında yer almayı başardık. Geçtiğimiz yıl satılan her beş hafif kamyondan biri ATLAS’tı. Şimdi ailenin yeni üyesi e-ATLAS, kentsel lojistik, ekspres teslimat ve soğuk zincir taşımacılığı başta olmak üzere ticarete çevreci bir çözüm sunacak" şeklinde konuştu.

Merkez Bankası faiz kararı açıklandı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı

Sessiz ve Verimli Sürüş

Erman, e-ATLAS’ın farklı sürüş modlarıyla işletmelere daha yüksek verimlilik sağladığını vurgulayarak, aracın sıfır emisyon ve sessiz sürüş özellikleriyle şehir yaşamına da önemli katkılar sunacağını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi