3.000 çalışanıyla günlük ortalama 8.700 hastaya hizmet verdiklerini ifade eden Yunus Emre Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu, yanık ünitesi, kronik yara bakım merkezi ve tüp bebek merkezi gibi özel sağlık hizmetleriyle sadece Eskişehir'de değil, çevre illerde de önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti. 
Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gamze Akın Mumcu, basın mensuplarına düzenlediği toplantıda, hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinin şeffaf, kaliteli ve erişilebilir hale getirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eskişehir'de mısır üreticisi isyan etti: Üreterek batıyoruz! Eskişehir'de mısır üreticisi isyan etti: Üreterek batıyoruz!

ÖZEL SAĞLIK HİZMETİ SAĞLIYORUZ

Eskişehir halkına daha kaliteli, şeffaf  ve erişilebilir sağlık hizmeti sunmayı hedeflediklerini söyleyen Mumcu, “Hastane olarak farklı ünvanlarda görev yapan 3000 çalışanla, günde ortalama 8700 hastaya poliklinik hizmeti, 1600 hastaya acil servis hizmeti, 855 yatak kapasitesi ile hastalara yatarak tedavi hizmeti sunuyoruz. Özellikli sağlık hizmeti olarak tabir edilen Yanık Ünitesi ve Kronik Yara Bakım Merkezi, YAŞAM Birimi, Erişkin Arındırma Merkezi, Çocuk İzlem Merkezi, Göz Bankası, Engelli Diş Polikliniği, Robotik Yürüme, Pediatrik Rehabilitasyon, Tüp Bebek Merkezi vb. branşta sağlık hizmeti sunmakla birlikte İki Eylül yerleşkesinde Hiperbarik Oksijen Merkezi ile çevre illere de hizmet veriyoruz” dedi. 

CİHAZLAR YENİLENDİ

Mumcu, sağlık hizmetinin de diğer hizmetler gibi çağın ve teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak sürekli kendisini yenilemesi gereken bir hizmet olduğunu bu sebeple hastane bilgi sistemini ve kullanılmakta olan cihazları yenilediklerini, böylelikle verilen hizmetlerin daha kaliteli olarak sunulmasının yanında hastalar tarafından da alınan hizmetlerin takibini hızlı bir şekilde dijital olarak yapmalarını kolaylaştırdıklarını ifade etti. 

OTOPARK SORUNUNU ÇÖZDÜK

Papatya çiçeğinden esinlenerek yapılan 6 blok olan Hastane binasında günün gereklerine göre mühendisler ve teknik ekip tarafından planlama yapılarak gerekli tamirat ve tadilatların yapıldığını söyleyen Mumcu, hastalar ve çalışanlar için büyük sıkıntı olan otopark sorununun ise eski hastane yerleşkesinin 700 araçlık otopark olarak kullanıma açılması ile son bulduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi