Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Akhisar’da gerçekleşen bu özel konser, binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Kanseri yenen gençler doğada buluştu Kanseri yenen gençler doğada buluştu

Gölet’te Coşkulu Konser

6 Eylül akşamı Gölet’te düzenlenen konserde sahne alan Sertab Erener, güçlü sesi ve sevilen şarkılarıyla Akhisarlıları coşturdu. Zeytinin başkenti olarak bilinen Akhisar’da, kurtuluş günü kutlamalarının doruğa çıktığı gecede Erener, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen konserde, coşku dolu anlar yaşandı.

Sanatçıya Zeytin Fidanı Hediyesi

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Burak Deste, konserin sonunda Sertab Erener’e zeytin fidanı ve mesir macunu hediye etti. Bu anlamlı hediye, hem kentin simgesi olan zeytine hem de bölgenin kültürel mirasına bir vurguydu.

Akhisar’ın Kurtuluş Günü Coşkusu

Sertab Erener, kurtuluş günü kutlamalarında sahne alarak, Akhisarlılara hem müzik dolu bir gece yaşattı hem de bu anlamlı günün coşkusuna katkı sağladı. Hemşehrileriyle birlikte bu özel anları paylaşan Erener, şarkılarıyla Akhisar’ın kurtuluşunun 102’nci yıl dönümünü taçlandırdı.

Kaynak: Haber Merkezi