Odunpazarı Belediyesi 100. Yıl Kültür merkezi önünde yapılan kermeste Yenikentlilerin evlerinde kullanmadıkları eşyalarının ve Yenikentli kadınların el emeği yaptıkları ürünlerinin satışından elde edilen gelir şu anda hastanede yatmakta olan SMA hastası Zeynep bebeğe bağışlandı.

Uygun fiyatlarıyla Eskişehirlilerin gözdesi! Uygun fiyatlarıyla Eskişehirlilerin gözdesi!

KERMESE BÜYÜK DESTEK

Yenikent Mahalle Muhtarı Çiğdem Özkan Erenoğlu,Yenikent Mahalle Meclisi Eş Başkanları Merih Aydın ve Mehmet Şen ile Yenikent Mahalle Meclisi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kermes iki gün boyunca yoğun ilgi gördü. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yeşildal, Odunpazarı Belediye Meclis üyeleri Uğur Yıldız, Cenk Sungur da kermesi ziyaret ederek destek verdi.

ZEYNEP BEBEK İYİLEŞSİN

Mahalle Meclisi Eş Başkanı Merih Aydın “Vatanı sevmek çocukları korumakla başlar" diyerek destek veren Yenikentlilere teşekkür etti. Eş Başkan Mehmet Şen “Yasal izinli olan bağış kampanyasına destek olanlara “Eller birleşsin Zeynep iyileşsin" ifadelerini kullandı. 

UMUT OLACAĞIZ

Mahalle Muhtarı Çiğdem Özkan Erenoğlu “Uçurtma Şenliği’inden sonra mahallemizde gerçekleştirilen bu kermes ile Zeynep’imize umut olmaktan” duyduğu mutluluğu dile getirdi.

FARK YARATABİLMELİYİZ

Danışma Kurulu Üyesi  Gazetemiz Köşe Yazarı Tarık Sayer "Evrende bir gözlemci olmayı ve olup biteni sadece izlemeyi değil, evrende bir oyuncu olmayı ve başkaları için de bir şeyler yaparak fark yaratmayı seçmeliyiz" diyerek 2 yaşındaki Zeynep için Yenikentlilerin gösterdiği çabadan övgü ile söz etti.

7-7

1-45

Kaynak: HABER MERKEZİ