17:04 Spor

Eskişehir'in temsilcisi Anadolu Üniversitesi tarihi bir başarıya imza atarak 3. Lig'de Play-Off oynamaya hak kazandı.

16:39 Eskişehir

Eskişehir Kent Ormanı’nda Hasan Arat tarafından hizmete açılan ‘ART COFFEE BISTRO” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

16:34 Bilecik
16:33 Eskişehir

ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, KEDİSİ PAMUK İLE ÇEKİLMİŞ FOTOĞRAFINI PAYLAŞARAK DÜNYA VETERİNER HEKİMLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

16:20 Eskişehir

ESKİŞEHİR VALİSİ HÜSEYİN AKSOY, TÜRKİYE YAYINCILAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘ESKİŞEHİR 3’ÜNCÜ KİTAP FUARI’NIN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

16:15 Eskişehir

ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTE’Sİ (ESTÜ) “ÇEVRE PLANLAMA VE YÖNETİMİNDE COĞRAFİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ” BAŞLIKLI UNESCO KÜRSÜSÜ BAŞARISI ÖDÜLÜNÜ ALDI.

16:15 Eskişehir

ESKİŞEHİR İNÖNÜ BELEDİYESİ’NİN SPORCULARI , ÇORUM’DA DÜZENLENEN 1218 SPORCUNUN VE 101 KULÜBÜN KATILDIĞI TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI’NDA 8 MADALYA VE 3 KUPA KAZANDI.

15:35 Eskişehir

Eskişehir'de bir kadının bıçaklandığını görüp engellemeye çalışan ve bu sırada bıçaklı saldırganı yaralayan Tolga Daşkıran hakkında verilen 5 yıllık ceza onandı. Cezaya İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan’dan tepki geldi.

15:12 Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenecek 9. Çocuk Şenliği’ne çocuklar ve ailelerini davet etti.

14:37 Spor

Anadolu Üniversitesi’nin yer aldığı Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde bu hafta sonu normal sezona tamamlanacak.