Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen karate kursundaki sporcular için kuşak sertifika ve ödül töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 7. yılına giren Tavşanlı Karate Okulu, 180 sporcu ve 600'e yakın davetlinin katılımıyla bu anlamlı etkinliği düzenledi. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sporcular, antrenörleri Mustafa Oğulcan Alımcı'nın yönetiminde çeşitli gösteriler sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Törende, sporcular üst kuşaklarına geçerek sertifikalarını alırken, Tavşanlı Spor Salonu’ndaki etkinlik büyük ilgi gördü.

Başkan Osman Yılmaz’dan kongre sonrası teşekkür mesajı Başkan Osman Yılmaz’dan kongre sonrası teşekkür mesajı

"ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ"

Başkan Alımcı, törende yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, "Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü bu yıl 7. yılında ve dünya çapında başarılar elde etme sürecindeyiz. Bu yıl 13. Ümit Genç Dünya Şampiyonası'na 4 sporcumuz ile katıldık ve burada önemli başarılar elde ettik. İnşallah 2025 yılında bu başarılarımızı sürdüreceğiz. Daha fazla öğrenciye ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Tavşanlı Karate Okulu'nun bu özel günü, sporun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: HABER MERKEZİ