Tavşanlı Kaymakamı Halil Affan Erdoğan, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş, CHP İlçe başkanı Galip Savaş, YRP İlçe Başkanı Abdullah Kul, Belediye Başkan yardımcıları Aziz Solmaz, İrfan Güleç, Kütahya il Ticaret Müdürü İsmail Hakkı Uygun, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı İbrahim Yiğit , Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve diğer oda başkanları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Küçükkağnıcı , daire amirleri ve öğrencilerin katıldığı program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Tavşanlı’da işçi servisinde çıkan yangın korkuttu Tavşanlı’da işçi servisinde çıkan yangın korkuttu

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı AK Parti Milletvekili ve aynı zamanda Ahi Babası Mehmet Demir, Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı İbrahim Yiğit ile Tavşanlı Mesleki ve Teknik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Harun Alparslan gerçekleştirdi.

Programda başarılı öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından, meslekte 40 yılı aşmış esnaflara da teşekkür belgeleri takdim edildi. Program şed kuşatma töreni, dua ve ikramlarla sona erdi.

Kaynak: iha