Tepebaşı Belediyesi tarafından Eylül 2023 itibariyle başlatılan proje, Tepebaşı bölgesinde ikamet eden üniversiteli öğrencilere destek sunmayı hedefliyor.

Ekonomik Zorluklar İçindeki Öğrencilere Destek

Projeyle, ekonomik açıdan zorluk yaşayan üniversite öğrencilerinin eğitimlerine devam edebilmeleri amaçlanıyor. ‘Okutan Tepebaşı’ hareketi, gençlerin eğitim koşullarını iyileştirmeyi ve onlara aydınlık bir gelecek sunmayı hedefliyor. Projeye destek olmak isteyen vatandaşlar, TEV Eskişehir Şubesi ile iletişime geçerek burs fonu oluşturabiliyor. TEV, bursiyer ve bağışçı eşleştirmesini gerçekleştirerek fonları öğrencilere ulaştırıyor ve destekçilere makbuz ve teşekkür belgesi sunuyor.

Eğitim Masraflarına Katkı Sağlanıyor

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü ile TEV arasında yapılan protokol çerçevesinde, kulüp tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenkler ‘Bir Dünya Çiçek’ hizmeti kapsamında vakıf tarafından karşılanıyor. Her gönderim için Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere bağışta bulunuyor.

Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor

Bu iş birliği, hem üniversite öğrencilerine hem de topluma önemli katkılarda bulunuyor ve eğitim destek programlarının genişlemesine katkıda bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi