TFF 3. Lig 1. Grup’taki Anadolu Üniversitesi yarın Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. 1. Grup’ta bugün 2 yarın ise 6 maç oynanacak. Haftanın açılış maçında bugün 16.30’da Bulvarspor ile Karşıyaka mücadele edecek. 19.00’da ise Kuşadasıspor ile Artvin Hopaspor karşılaşacak. Yarın ise 15.30’da iki maç bulunuyor. Kahramanmaraşspor ile Anadolu Üniversitesi ve 23 Elağız ile Bornova 1877 rakip olacak. 16.00’da Kırşehir FK ile Düzcespor ve Silifke Belediyespor ile de Muşspor karşılaşacak. 16.30’da Belediye Kütahyaspor ile Ergene Velimeşespor, 19.00’da ise Bursaspor-Tokat Belediye maçlarında heyecan yaşanacak.

Anadolu Üniversitesi, 2024-25 sezonunun ilk deplasman maçına yarın çıkıyor

Eskişehir’i TFF 3. Lig’de temsil eden Anadolu Üniversitesi, 2024-25 sezonunun ilk deplasman maçına Pazar günü çıkacak. Temsilcimiz, Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek. Anadolu, sezonun ilk deplasmanında 3 puana uzamak istiyor.

Kazanarak başlamıştık

İlimizin profesyonel futbol liglerindeki tek takım olan Anadolu Üniversitesi, 2024-2025 sezonuna Kuşadasıspor’u konuk ederek başlamış ve maçı Umut Akpınar’ın golü ile maçı 1-0 kazanmıştı. Mavi Beyazlılar Pazar günü ise sezonun ilk deplasman maçına çıkacak. Anadolu, Kahramanmaraşspor’un konuğu olacak.

Frig Vadisi'ndeki maratona yoğun ilgi Frig Vadisi'ndeki maratona yoğun ilgi

Hedef 3 puanla dönmek

Hafta boyunca zorlu maça bilenen ekibimiz geçtiğimiz gün Kahramanmaraş’a gitti. Üniversite ekibinin bu haftaki rakibi Kahramanmaraş ekibi ilk haftada Muşspor’a konuk olarak evine 1-0’lık yenilgi ile dönmüştü. Kahramanmaraşspor puanla tanışmak için mücadele edecek. Anadolu ise 2’de 2 yapmayı hedefliyor. 

Hazırlıklar tamamlanıyor

Antrenör Caner Karuk’un çalıştırdığı Anadolu Üniversitesi bugün, Kahramanmaraş’ta son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye çekilecek. Kahramanmaraşspor-Anadolu Üniversitesi mücadelesi yarın saat 15.30’da Kahramanmaraş Batıpark Adem Şahan Sahası ev sahipliğinde oynanacak.

Hakem belli oldu

Yarın oynanacak Kahramanmaraş-Anadolu maçını Kars Bölgesi Hakemi Abdülselam Koçak yönetecek. Koçak’ın yardımcıları Hasan Ata ve Erdem Tanış olacakken Faruk Küstül dördüncü hakem olarak görev yapacak. Hakem Koçak, 10 Aralık 2023’te oynanan ve 2-2 biten Bulvarspor maçında düdük çalmıştı. 

Anadolu’da 1 eksik var

Önemli Kahramanmaraşspor maçı öncesi Anadolu Üniversitesi’nde tek eksik bulunuyor. Mardin 1969 Spor’dan Üniversite ekibine gelen ve geçtiğimiz hafta Kuşadasıspor ile oynanan maça 70’inci dakikada dahil olan Tuncay Fındıkçı, sakatlığı nedeniyle bir ay sahalardan uzak kalacak.  

Maraş kupada tur atladı

Temsilcimizin bu haftaki rakibi Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele ediyor. Kahramanmaraş ekibi 11 Eylül Çarşamba günü 1. Tur maçında sahasında Nevşehir Belediyespor’u konuk etmiş ve maçı Yusuf Eren Göktaş’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 kazanıp adını 2. Tur’a yazdırmıştı.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ