@tiktoklive_tr hesabı üzerinden gerçekleştirilecek bu eğitim serisinde İngilizce, robotik, yapay zekâ, blok zinciri teknolojisi ve kodlama gibi alanlarda dersler sunulacak. TikTok, platformunu eğlenceli içeriklerle zenginleştirirken, aynı zamanda gençleri öğretici içeriklerle de buluşturmayı hedefliyor.

#TikTokLIVEAcademy Başlıyor

#TikTokLIVEAcademy adı altında toplanan bu eğitim serisinin ilki, İngilizce dersleriyle 11 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de başlıyor. Başlangıçtan ileri seviyeye kadar her düzeydeki kullanıcıya hitap edecek olan İngilizce dersleri, özellikle üniversite öğrencileri ve genç profesyoneller için büyük bir fırsat sunuyor. Dersler, dil becerilerini geliştirmek isteyen gençlere yurtdışında eğitim ve kariyer fırsatları yakalama imkanı sağlayarak, dil bariyerini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Tiktok’tan Gençlere Yönelik Eğitici Bir Seri

YouTube’da video izlerken tuzağa düşmeyin YouTube’da video izlerken tuzağa düşmeyin

MEB Müfredatına Uygun Eğitim Programı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yabancı dil eğitim modelini yaygınlaştırma kararı aldığı bu yeni dönemde TikTok’un sunduğu bu eğitim programı, MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmış olmasıyla dikkat çekiyor. Her biri 1,5 saat sürecek olan İngilizce dersleri, konuşma kulübü aktiviteleri gerçekleştiren Meet2Talk platformu tarafından, ana dili İngilizce olan eğitmenler eşliğinde verilecek.

Diğer Dersler 12-18 Eylül Arasında

İngilizce derslerinin yanı sıra, robotik, yapay zekâ, blok zinciri teknolojisi ve kodlama üzerine dersler de 12, 13, 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. TikTok Türkiye, gençleri hem eğlenmeye hem de öğrenmeye davet ediyor ve bu yeni içeriklerle potansiyellerini keşfet

Kaynak: Haber Merkezi