Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aksoy, Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bir araya geldi. Bu buluşmada, Eskişehirspor’un mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Başarıları ve Hedefleri Vurguladı

Ziyarette konuşan Vali Aksoy, Eskişehirspor'un bu sezon çıktığı ilk iki maçta elde ettiği galibiyetlere dikkat çekerek, kulübün tarihine ve başarısına vurgu yaptı. Aksoy, "Tarihiyle, sporcularıyla ve taraftarıyla Süper Lig'i hak eden bir kulüp. Temennimiz Eskişehirspor'u oralarda görmektir," ifadelerini kullandı. Ayrıca, takımın başarılı bir sezon geçireceğine inandığını belirtti.

Destek Sözü Verdi

Aksoy, "Geçen sezon Eskişehirspor'un neredeyse bütün iç saha maçlarını tribünden takip ettim. Bu sezonda programımız elverdiği sürece tribünden desteğimizi vereceğiz," diyerek şehrin dinamikleriyle birlikte Eskişehirspor'un başarısını artıracaklarına inandığını söyledi.

Kulüp Başkanı Entok’un Memnuniyeti

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Aksoy'a teşekkür etti. Aksoy, ziyarette Eskişehirspor forması da hediye aldı.

Taraftar Eskişehirspor için sokakta! Taraftar Eskişehirspor için sokakta!

Yeni Tesisler ve Altyapı Çalışmaları

Vali Aksoy, beraberindekilerle birlikte futbol takımı için yeni yapılan ve inşaatı tamamlanmak üzere olan tesis binasını, genç sporcuların yetişeceği halı sahaları ve diğer altyapı çalışmalarını inceledi. Bu ziyaret, Eskişehirspor’un geleceği için atılan önemli adımları da gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi