Medya Görüntülerken Mesaj Yanıtlama Kolaylığı
Artık bir fotoğraf ya da video tam ekrandayken, mesajlara dönmek için uğraşmanıza gerek yok! Medyayı izlerken hızlıca yanıt verebilirsiniz, böylece zaman kaybetmeden sohbetinize devam edebileceksiniz.

Durumlara Beğeni Butonu Geldi
WhatsApp, Durumlar bölümüne de yenilik getirdi. Artık sadece bir duruma yanıt vermekle kalmıyor, beğen tuşuyla anında duygularınızı paylaşabiliyorsunuz. Durumlara verdiğiniz tepki, tek bir dokunuşla karşı tarafa ulaşıyor.

Durumları Önizleme Özelliği
Ekranı kaydırmadan, kim ne paylaşmış kolayca görebileceğiniz bu özellikle artık Durumları önizleyebilirsiniz. Şimdilik sadece Android cihazlarda kullanılabilen bu yenilik, Durum paylaşımlarını daha hızlı ve zahmetsizce takip etmenizi sağlıyor.

Sesli Sohbetlerde Meta AI Desteği
Meta’nın yapay zeka desteği WhatsApp’a sesli sohbetlerde de güç veriyor! Sorularınızı sadece yazılı değil, sesli olarak da sorabileceğiniz bu teknoloji, ne yazık ki henüz Türkiye’de aktif değil ama umutla beklemeye devam!

Oyunun kalbi Gaming İstanbul'da attı Oyunun kalbi Gaming İstanbul'da attı

Grup Sohbetlerinde Arama Bağlantısı Oluşturma
Eylül’de test edilmeye başlanan bir başka yenilik: Grup sohbetlerinde arama bağlantısı oluşturma. Bu özellikle, bir arama bağlantısı yaratıp kolayca gruptaki arkadaşlarınızla paylaşabileceksiniz.

Özel Kişi Listesi Oluşturma
Favori kişilerin yanı sıra özel bir liste oluşturma seçeneği ile ana ekranınızda belirlediğiniz kişilere çok daha hızlı erişebileceksiniz. Artık en yakınlarınız bir tık uzağınızda!

Durum Güncellemelerinde Etiketleme
Yakında WhatsApp durumlarınızda arkadaşlarınızı etiketleyerek onlara atıfta bulunabileceksiniz. Tıpkı diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi, etkileşimlerinizi güçlendirmenin yeni bir yolu artık WhatsApp’ta da hayat buluyor.

Muhabir: Merthan Süalp