Mark Warner Phokaia Beach Resort'ta gerçekleşecek bu prestijli organizasyon, yelken sporuna gönül verenleri bir araya getiriyor. Sporcular, Foça'nın eşsiz sularında kıyasıya bir rekabete hazırlanıyor.

Yarışlar Öncesinde Hazırlık Toplantısı Yapıldı

Yarışlar öncesi, organizasyonun kusursuz ilerlemesi adına, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, MW Phokaia Otel Genel Müdürü Bilge Durdu ile görev alan kamu kurumlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda görev dağılımı yapılarak organizasyonun detayları gözden geçirildi.

Antrenman Yarışlarıyla Başlayan 5 Günlük Mücadele

Organizasyon, bir gün sürecek antrenman yarışları ile başlayacak. Ardından farklı sınıflarda 5 günlük heyecan dolu mücadeleler yelkencileri bekliyor olacak. Foça’nın muhteşem sularında her yaş grubundan yelkencinin bir araya geleceği yarışlar, spor camiası tarafından merakla bekleniyor.

Ödül Töreni ile Heyecan Taçlanacak

Yarışların en büyük heyecanlarından biri, 2 Kasım’da yapılacak olan ödül töreni olacak. Yarışlar boyunca büyük bir rekabet içinde olan yelkenciler, başarılarını bu özel törende kutlama fırsatı bulacak. Yetkililer, yelkencilerin bu unutulmaz etkinlikle performanslarını taçlandıracaklarını belirtti.

Nefer tribün liderleri Ömür’deydi Nefer tribün liderleri Ömür’deydi

Kaynak: Haber Merkezi