Büyük şok yaşandı
Hatalı transferler ve ödenemeyen borç yüküyle 2015-16 sezonunda küme düşen Eskişehirspor geçtiğimiz sezonda Süper Lig'i Göztepe ile oynadığı final maçında kaçırmıştı. Bu borçlarla oldukça büyük bir sıkıntı yaşayan Es Es'i en büyük tehlike olarak transfer yasağı bekliyordu. Yeni yönetim yaptığı araştırmalar sonucu Siyah Kırmızılı kulübe transfer yasağının geldiğini öğrendi. Bu haber camiada büyük bir şok etkisi yaşattı.

Girişimler sonuçsuz kaldı
Eski Başkan Mesut Hoşcan döneminde transfer edilen ancak fayda sağlamayan Sebastian Pinto ve İbrahim Sissoko yüzünden Eskişehirspor'a transfer yasağı geldi. Başkan Sinan Özçeoğlu ve yönetim kurulu bu yasağın kaldırılması için vakit kaybetmeden girişimlere bulundu. Ancak bu transfer yasağının kesinleştiği ve ödeme yapılsa dahi kaldırılmasının bir hayli zor olduğu öğrenildi.

Eldekilerle mücadele edilecek
Eskişehirspor Başkanlık koltuğuna yeni oturan Sinan Özeçoğlu iddialı bir kadro oluşturmayı hedeflerken bu yasağın gelmesiyle tam bir şok yaşadı. Transfer yasağının 2017 yaz transfer dönemi ve önümüzdeki ara transfer dönemini kapsadığı öğrenildi. Siyah Kırmızılı yönetim elinde oyuncularını tutup ayrıca geçtiğimiz sezon forma giyen futbolcuları tekrar kadrosuna kazandırabilmenin yolunu arayacak.
Editör: TE Bilisim