Beşiktaş transfer haberleri:

Samuel Eto'o haber yolladı...

Antalyaspor'la sorunlar yaşayan Eto'o, alacaklarına karşılık devre arasında kulüpten ayrılacak. Daha önce Beşiktaş'ın kapısından dönen Kamerunlu forvet, bu kez Ocak'ta Kartal olmak istiyor.

Cenk Tosun'un Ocak'ta ayrılma ihtimaline karşılık transfer temaslarına erkenden başlayan Beşiktaş, B planını hazırlıyor... Gignac ile temasta olan, Demba Ba konusunda da haber bekleyen Siyah-Beyazlılar'ın gündemine tanıdık bir isim daha girdi: Eto'o. Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'ın kapısından dönen Eto'o, Antalyaspor Yönetimi ile sıkıntılar yaşıyor.

Nasri'ye verilen yüksek ücretten rahatsız olan 36 yaşındaki Kamerunlu yıldız, devre arasında kesin olarak ayrılacak. Eto'o, alacaklarına karşılık bonservisini almayı planlıyor. Başarılı forvetin ilk tercihi ise Beşiktaş. Siyah-Beyazlılar'a aracılar vasıtasıyla haber gönderen Eto'o 'Beni alın' dedi.

Hayali Devler Ligi...

Teknik direktör Şenol Güneş'in daha önce onay verdiği isimlerden biri olan Eto'o, Cenk Tosun'un Premier Lig'e gitmesi durumunda kadroya katılabilir. Antalyaspor kariyerinde çıktığı 69 maçta 40 kez rakip fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, 13 de asist yaptı. Eto'o'nun en büyük hayali, daha önce kupasını kaldırdığı Şampiyonlar Ligi arenasında tekrar boy göstermek.

Beşiktaş'ın Ocak bombası: Mesut Özil!

Fener'in rüyası için Kartal ataklarını sıklaştırdı. Siyah-Beyazlılar'ın Arsenal'in sözleşme yenilemeyi düşünmediği oyuncudan 'söz' aldığı öğrenildi. Taraflar, devre arasında masaya oturacak, mukavele şartlarını görüşecek. Mesut ile Beşiktaş'ın ocak döneminde ön anlaşma imzalaması da gündemde.

Fenerbahçe'nin yaz döneminde renklerine bağlamak için büyük çaba harcadığı Mesut Özil konusunda Beşiktaş farkı açıyor... Kısa süre önce oyuncunun menaceriyle bir araya gelen Siyah-Beyazlılar'ın 'söz' aldığı, tarafların asıl kritik zirveyi ise Ocak'ta yapacağı öğrenildi. Arsenal ile sözleşmesi 2018'in Haziran ayında bitecek olan ve şu anki kulübünün yeni mukavele vermediği Alman yıldız, Türkiye seçeneğini de ciddi ciddi düşünüyor. Kariyerinde geriye bir adım atmak istemeyen ve bu nedenle her sezon şampiyonluğa oynayan, Devler Ligi'ne giden bir takımda forma giymeyi aklına koyan Mesut Özil'in Beşiktaş fikrine çok sıcak baktığı da gelen haberler arasında.

Düğün İstanbul'da olabilir!

Her dönemde flaş bir ismi kadrosuna katmayı gelenek haline getiren Başkan Fikret Orman'ın elini güçlendirecek bir başka faktör de Mesut Özil'in özel hayatıyla ilgili. Çünkü 28 yaşındaki futbolcunun Türkiye Güzeli olan ve evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi Amine Gülşe de Mesut'un İstanbul'a gelmesini çok istiyor. Gülşe, verdiği son röportajda bu isteğini, 'Keşke Mesut İstanbul'a gelse, çok mutlu olurum' sözleriyle dile getirmişti.

Manchester düşünmüyor

Mesut Özil'in adı sıkca Manchester United ile de anılıyor. Ancak ingiliz devine yakın kaynaklara göre yıldız futbolcu sıcak bakıyor olsa da Mourinho'nun planları arasında Alman oyuncunun adı kesinlikle geçmiyor.

Oğuzhan Özyakup imzayı atıyor!

Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup ile ocak ayında yeni kontrat imzalayacak. Avrupa'ya gitme hayali bulunan milli futbolcu, Kara Kartal'a para kazandırmak istiyor.

Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Oğuzhan Özyakup'un geleceği netlik kazanmaya başladı. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun sezon sonunda bitecek sözleşmesi ocak ayındaki transfer döneminde uzatılacak.

Beşiktaş'a 2012 yazında gelen ve 190 resmi müsabakaya çıkarak kaptanlığa kadar yükselen Ozzie, Siyah-Beyazlılar'ın 10 numaralı formasını da bu sezon sırtına geçirdi. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Beşiktaş'ı artık evi gibi gördüğünü söyleyen Ozzie, Avrupa'da futbol oynamak istediğini ancak 'Keşke' dememek için akıllı bir adım atacağını dile getirmişti.

3 YILLIĞINA YENİDEN ANLAŞACAK
25 yaşındaki yıldız futbolcunun, ocak ayına gelindiğinde başka bir kulübe sezon sonunda bedava gitme ihtimali bulunuyor. Ancak Oğuzhan, kendisini yetiştiren ve bugünlere gelmesini sağlayan Beşiktaş'a para kazandırmadan Avrupa'ya gitmeyi kesinlikle düşünmüyor. Başkan Fikret Orman ile baba-oğul ilişkisine sahip olan Ozzie, ocak ayında 3 yıllık bir sözleşme imzalamaya sıcak bakıyor. Şenol Güneş'in de saha içindeki en büyük kozlarından biri olan Oğuzhan, milli takımda da banko ilk 11'de oynamaya başladı. Güneş'in de bırakmaya pek yanaşmadığı Ozzie, Avrupa'nın dev kulüplerinden teklif bekliyor.

ATLETİCO MADRİD VE ROMA TAKİPTE

Beşiktaş'tan yıllık 1.4 milyon euro garanti ücret kazanan Oğuzhan'ın maaşı yeni sözleşmeyle 2 milyon 250 bin euroya yükseltilecek. Sezon sonunda İspanya'dan Atletico Madrid ile İtalya'dan Roma kulüplerinden teklif bekleyen Ozzie, bu takımlardan da aynı miktarda bir garanti ücret talep edebilecek. Beşiktaş'ın 20 milyon euro bonservis bedeli biçtiği Oğuzhan için bu miktara yakın bir fiyat verildiği takdirde de kolaylık sağlanacak. Ozzie'ye istenen teklif gelmezse bile zaten mutlu olduğu kulübünde 3 yıl daha forma giymiş olacak. (Akşam)


Editör: TE Bilisim