Ne güzel saha içinden bahsederken, Sinan başkanın istifa kararı ile şehrin üzerine bir karabulut çöktü.
Herkesin umutlarının tükendiği ve hızla çöküşe gidilirken taraftarın ısrarı ile ayakta durmaya çalışan Eskişehirspor, Balıkesirspor karşısında dik durabildi.
Bu sezon deplasmanda ilk galibiyetimizi alırken Erkan Zengin de ilk golünü attı. Taraftar olarak deplasmanda alınan galibiyetin sevinci kursağımızda kaldı. Balıkesirspor deplasmanında ilkleri yaşayarak üç puan alırken hafta içinde yapılacak Genel Kurul takımı ne derecede etkiledi önemli olan o idi. 22 Kasım'da yapılacak Genel Kurul'da gerekli delege sayısı sağlanamadı ve Genel Kurul 29 Kasım'a ertelendi.
29 Kasım'da da kulübe sahiplenen çıkmazsa büyük bir olasılıkla kulüp kayyuma teslim edilecek. Bu arada Eskişehirspor içinde yaşanan gelişmeler ise 8 futbolcunun alacakları için tahkim kuruluna müracaat ettikleri söylentisi dışında, tüm sporcuların şehirdeki duyarsızlığa ve kulübün içinde bulunduğu sahipsizliğe tepki amaçlı antrenmana çıkmamaları ise ayrı bir sorun oldu. Pazar günü oynayacağımız Rizespor maçında sahaya süreceğimiz oyuncu kadrosu bile bizi düşündürüyor.
Oysaki bütün bu hesapların kulübü bu hale getirenlerden sorulması gerekirken bunu kulübe mal etmek en büyük haksızlıktır.
Futbolcular doğal olarak alacakları için bir girişimde bulunacaklardır. Peki, Pazar günü oynayacağımız Rizespor maçında nasıl bir kadro ile çıkacağız beni asıl düşündüren budur. Olan hep taraftar ve kulübe oluyor onu yönetenlere nedense bir cezai yaptırım yok.
Bu şartlar altında kümede kalmak bizim için şampiyonluktur.
Böyle güzide bir kulübün yalnızlığa terk edilmesi taraftarı fazlasıyla üzmektedir. Nerede bu şehrin ileri gelenleri nerede bu şehrin seçilmişleri siz bizi burada kaderimize bırakırsanız biz de sizi yarın kaderinize bırakırız bunu iyi bilin.