Arka arkaya süren seri galibiyetlerin ardından böyle bir düşüş yaşanması gayet normaldi. Önemli olan bu düşüşü çabuk geçiştirmek ve bir an önce önlemini almaktır. İki haftadır takım üzerinde oynayan Yücel hoca ne yapmak istiyor anlamış değilim.
Zaten maç sonrası verdiği demeçte de sanki gidecekmiş gibi his bıraktı. Bu saatten sonra antrenör değiştirmek yanlış olur. Başkanında bu konuda açıklaması var. Demek ki oda bir şeylerden rahatsız anlaşılan ki takım üzerinde yönetimsel anlamda bir takım yanlışlıklar yapılmaktadır.
Oysaki alınacak üç puan bizi rahatlatacaktı. Önümüzde 7 maç kaldı. Kalan bu 7 maçtan kendi sahamızda oynayacağımız üç maçı kazanırsak ligde kalırız.
Ankaragücü maçı da bizim için ölçü değil, berabere kalıp bir puanla dönersek avantaj olur. Yücel hoca rakiplerimizi izlemiyor mu bilmiyorum ama cümle alem biliyor ki Altınordu takımının bir sistem takımı olduğunu rakiplerini kendi sahasında karşılayıp uzun atılan toplarla gole gittiğini.
Genç ve atletik bir yapıya sahip futbolcuları ile rakibi yorduğunu daha sonrada ani ataklarla gole gittiğini herkes biliyor. Bir tek Yücel hoca bilmiyor demek ki. Balıkesir, Samsun ve Gaziantep maçlarını kazandığımız takdirde bu ligde kalırız.
Gerçi 3 maç kazanalım da bu 3 takım kim olursa olsun. Taraftar da artık sinir ve stresten gerilmiş vaziyette patlamamak için kendini zor tutuyor çünkü onlarda biliyorlar başka Eskişehirspor yok.
Maç esnasında kalp krizi geçiren yöneticimiz Altan Begiter ve güney kale arkasında bayılan mimik kızımızın sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrendik.
Rabbim bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın. Ankara deplasmanına seyirci yasağımız var. O nedenle de oyun sistemimiz yenemiyorsan yenilmeyeceksin olmalıdır.
Evimizde oynayacağımız Balıkesir maçına da büyük ihtimalle seyirci yasağı gelecek o nedenle keyfimiz yok.
Asıl olan böyle zor dönemlerde takımın yanında durmak onu desteklemektir.
Keyfimiz yok ama bizim bu sezon ki en büyük keyfimiz, ligde kalabilmek olacaktır.