Eskişehir Sanat Derneği, 2017'nin sanat ödüllerini Turgut Özakman Sahnesi'nde gerçekleştirdiği tören ile sahipleriyle buluşturdu.
Törende Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Tiyatroları, Yılın Tiyatro Ödülü'ne, Senfoni Orkestrası, 'Yılın Müzik Ödülü'ne ve Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi Sanat Galerisi 'Yılın Galeri Ödülü'ne değer görüldü. Törende ödülleri, Büyükşehir Belediyesi adına, sanatçılar Zafer Ergül, Mine Kurt ve Galeri Sorumlusu Tulga Serim birlikte aldı.
2017 Eskişehir Sanat Ödüllerinde yer alan Sanata Destek Ödülü, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a verilirken, etkinlik ödülünü ise Uluslararası Cam Festivali aldı. Tiyatro ödülüne Odunpazarı Belediye Tiyatrosu'nun Yedi Kocalı Hürmüz oyunu, Galeri Ödülünü de Çağdaş Sanatlar Galerisi aldı. Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Müzesi de geceden ödül alarak ayrıldı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Sanata Destek Ödülünü Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabeddin Tosuner'in elinden aldı.Tören sonrası bir araya gelen ödül sahipleri kutlamaları kabul etti.HM


Editör: TE Bilisim