AK Parti, CHP ve DP Odunpazarı İlçe Başkanları yaptıkları sivri dilli açıklamalarıyla Eskişehir siyasetinin gündemini belirliyor. AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan mizahi dille yaptığı eleştirilerle öne çıkıyor. Sosyal medyayı da çok iyi kullanan Doğan çalışkanlığı ve sempatik kişiliğiyle de beğeni topluyor. CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel'deagresif açıklamalarıyla Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un hizmetlerini savunuyor. Sallarel'de çalışkanlığı ve lafını sakınmayan kişiliğiyle partililerinden beğeni topluyor. DP Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan'da hem CHP'li belediyelere hem de AK Parti'ye yönelik yaptığı eleştirilerle dikkat çekiyor. Çekirdekten yetişme bir siyasetçi olan Özcan'ın açıklamalarını hep bilgiye ve belgeye dayandırması dikkat çekiyor. Doğan, Sallarel ve Özcan sayesinde Eskişehir siyasetinde Odunpazarı rüzgarı esiyor…
--------------------------------------------------------------
DÜNYANIN MERKEZİNDE DÖVME SUCUK FESTİVALİ
Büyük mizah ustası Nasreddin Hoca'nın 'Dünyanın merkezi' olarak gösterdiği Sivrihisar İlçesi önemli bir festivale daha evsahipliği yapacak. Sivrihisar'ın başarılı Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü tüm Eskişehirlileri 4 Şubat Cumartesi günü düzenleyecekleri etkinliğe davet etti. Yüzügüllü kendi sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımda; 'Dünyanın merkezinde buluşmak için enfes bir bahanemiz var! Sivrihisar'da ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. 4 Şubat Cumartesi günü Hüseyin Kağıt'ında (Ankaralı müzisyen) bizlerle olacağı sivrihisar dövme sucuk festivalimize herkesi bekliyoruz. 4 Şubat'ta dünyanın Merkezi'nde buluşmak dileğiyle' dedi. Festival için 4 Şubat Cumartesi günü saat 10.00'da Atatürk Lisesi, Özdilek AVM ve Hasan Polatkan Migros önünden araçlar kaldırılacak.
------------------------------------------------------------
BEYİN JİMNASTİĞİ:
- Demokrasi nedir?
+Tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir tür yönetim biçimidir.Demokrasi, haklıyı güçlüye karşı koruyabilmektir.
- Güçler ayrılığı olmadan haklıyı güçlüye karşı koruyabilir misin?
+ Maalesef hayır. Çünkü güçler ayrılığı olmayan bir ortamda güçlü, haklının hakkını arayabileceği her alana nüfus etmiştir. Haklıya yaşam hakkı ve alanı kalmaz.
---------------------------------------------------------
FOTO ŞAKA

CHP İl Başkanı Sinan Özkar: Artık Pazar Toplantısına katılmayanları Facebook'tan ve twitter'dan sileceğim. Böylece benim eşsiz paylaşımlarımdan mahrum kalacaklar.
CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel: O zaman bende haftaya Pazar Toplantısına katılmayayım.