1. Amatör Küme’de birbirinden zevkli maçların yaşandığı 5. hafta, A Grubu’nda Tepebaşı derbisi heyecanıyla başlıyor. Bu kritik karşılaşma, futbolseverlerin merakla beklediği mücadelelerden biri olacak.

Kıran Kırana B Grubu Maçları

B Grubu’nda ise heyecan dorukta. B Grubu maçları Cumartesi günü oynanacak. İlk düdük, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Kırka Sahası’nda Kırkaspor ile Birlikspor arasında çalacak. Saat 13.30’da 71 Evlerspor, Baranselspor ile Hasan Doğan Sahası’nda karşılaşacak. Bu maçın ardından aynı sahada Gökmeydanspor, lider DSİ Bentspor ile kozlarını paylaşacak.

Üst Sıralara Oynama Mücadelesi

Aynı saatte Harb İşspor, Büyükderespor ile Üniversite Evleri Sahası’nda karşılaşacak ve 3 puan için mücadele edecek. Bu hafta, üst sıralara oynayacak takımların netlik kazanması bekleniyor.

Kayıpsız İki Takım A Grubu'nda

  1. Amatör A Grubu’nda ise derbi ateşi yanacak. 4’te 4 yaparak zirveye yerleşen Tepebaşı Batıkentspor, 3’te 3 yaparak peşinden gelen Tepebaşı Kolejspor ile 29 Ekim Pazar günü saat 13.30’da Üniversite Evleri Sahası’nda karşılaşacak. Aynı saatte Emekspor, Üniversite Evlerispor ile Hasan Doğan Sahası’nda mücadele edecekken, saat 14.00’de Oklubalıspor, Yenikentspor ile Çukurhisar Sahası’nda, 15.00’te ise Işıkspor, Tunaspor ile Abdurrahman Temel Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Şekerspor ise haftayı bay geçecek.

Bu hafta, 1. Amatör Küme’de futbolseverleri heyecan dolu maçlar bekliyor. Hem Tepebaşı derbisinde hem de B Grubu'ndaki karşılaşmalarda takımlar galibiyet için sahada ter dökecek.

Denge antrenmanları yapıyorlar Denge antrenmanları yapıyorlar

Kaynak: Haber Merkezi