"Reisim Duy Sesimizi" ve "Sinop Türkeli’de yolumuz yok" yazılı pankartlarla gündeme gelen Yıldırım, bu kez sorununu Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden iletti.

CİMER'e Dilekçe Teslimi

Adem Yıldırım, CİMER'e hazırladığı dilekçeyi teslim ettikten sonra, Saadet Partisi Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ın davetiyle TBMM'de bir araya geldi. Yıldırım, bu buluşma hakkında açıklamalarda bulundu.

TBMM'deki Buluşma

Yıldırım, TBMM'de yaptığı açıklamada, "İlk önce CİMER'e gittim. Şikayet dilekçesini verdim. Daha sonra İstanbul Milletvekili Birol Aydın'ın daveti üzerine TBMM'ye gittim. Kendileri kapıda beni karşıladı. Dört aydır verdiğim mücadelede son noktaya geldim inşallah," dedi. Yıldırım, ayrıca milletvekili Aydın'ın kendisine, "Bu konuyu mecliste gündeme getireceğim," sözünü verdiğini belirtti.

Yıldırım'ın Teşekkürleri

Adem Yıldırım, açıklamasında gazeteci Yılmaz Adıyaman'a teşekkür ederken, TBMM'de kendisini ağırlayan Birol Aydın’a da minnettarlığını dile getirdi. "Gerçekten çok yoruldum. İbrahim Tatlıses'in yorgun şarkısını aylardır dinliyorum," ifadesini kullandı.

Birol Aydın'dan Destek Sözü

İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Adem Yıldırım'ın sesini duyduktan sonra onunla bir araya geldiğini belirtti. Aydın, "Adem kardeşimizi buldum. Sorunlarını dinledim. Söz veriyorum, bu konuyu mecliste gündeme kesinlikle getireceğim," dedi. Aydın, Avrupa ve dünya genelindeki tüm gurbetçilere selamlarını iletti.

TBMM'de bu hafta neler görüşülecek? TBMM'de bu hafta neler görüşülecek?

Kaynak: Haber Merkezi