İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 33 kişi ise yaralandı.

Bütçe Kanunu teklifi TBMM’ye sunuldu Bütçe Kanunu teklifi TBMM’ye sunuldu

Balıkesir'den Kapadokya'ya Giden Otobüs Devrildi

Kaza, Aksaray merkez ilçe E-90 karayolu üzerinde, Balıkesir'den Kapadokya'ya seyir halinde bulunan bir tur otobüsünün devrilmesi sonucu meydana geldi. Otobüste 2 şoför, 1 rehber ve 41 yolcu bulunuyordu. Otobüsün henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak devrildiği öğrenildi.

Bakan Yerlikaya’dan Taziye Mesajı

Kazada 7 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 2'si ağır olmak üzere 33 kişinin ise yaralandığını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kazada maalesef 7 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ağır olmak üzere 33 vatandaşımız da yaralanmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Soruşturma Başlatıldı

Kazanın ardından olay yerine hızla müdahale eden ekipler, yaralıları hastanelere sevk etti. Kazayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldığı ve 3 Cumhuriyet Savcısının görevlendirildiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi