Olayla ilgili kar maskeli 2 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Silahlı Saldırı: İş Yeri Sahibi Yaralandı

Olay, 17 Eylül akşamı saat 20.00 sıralarında Altındağ'da bir emlak ofisinde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle işletmeye gelen iki silahlı saldırgan, iş yeri sahibi Ç.U.'yu silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan iş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, saldırganların yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Tartışma Araba Satışı Nedeniyle Çıkmış

Olayla ilgili araştırma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırının nedenini kısa sürede ortaya çıkardı. Yapılan incelemelere göre, iş yeri sahibi Ç.U., E.Y. adlı şahsa bir araç satmış, ancak satış bedelinin bir kısmını tahsil edememişti. Aralarında çıkan bu anlaşmazlık sonucu, olayın azmettiricisi olduğu tespit edilen E.Y. gözaltına alındı.

E.Y. Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Yakalanan E.Y., sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. Ancak mahkeme, E.Y.’yi adli kontrol şartıyla serbest bıraktı. Soruşturma, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin yakalanması amacıyla devam etti.

MEB'in kaynak aktarımı iddialarına cevap! MEB'in kaynak aktarımı iddialarına cevap!

Şüpheliler Olaydan Önce Keşif Yapmış

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganların olaydan önce bölgede keşif yaptığını tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu saldırıyı gerçekleştiren U.H. ve M.Y., düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin çok sayıda suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edilecek

Gözaltına alınan U.H. ve M.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Haber Merkezi