Paribu Cineverse, bu Cuma itibarıyla geniş bir film yelpazesi sunarak hem yerli hem de yabancı yapımları sinemaseverlerle buluşturuyor.

Fransız müzisyen Ysé Eskişehir'de sanatseverlerle buluştu Fransız müzisyen Ysé Eskişehir'de sanatseverlerle buluştu

Yeniden Vizyonda: Alacakaranlık Serisi

Alacakaranlık serisinin ilk üç filmi, sinemaseverlerle yeniden buluşuyor. Serinin ilk filminde, anne ve babası ayrı olan Bella Swan, annesinin yeni eşiyle kurduğu hayattan uzaklaşarak babasının yanına, Forks’a taşınır. Bella, okuldaki ilk gününde sınıf arkadaşı Edward Cullen'dan etkilenir ve Edward'ın 108 yaşında bir vampir olduğunu öğrendiğinde ona âşık olur. Serinin devamında, Bella ve Edward’ın inişli çıkışlı ilişkisi ve Bella’nın Jacob’la yakınlaşması ön plana çıkar. Üçüncü filmde ise Bella, vampir Edward ve kurt adam Jacob arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Sakın Ses Çıkarma (Speak No Evil): Korku ve Gerilim

Senaristliğini ve yönetmenliğini James Watkins’in üstlendiği Sakın Ses Çıkarma, yeni tanıştıkları bir ailenin davetini kabul eden bir ailenin başına gelen kabusları konu alıyor. Amerikalı bir aile, tatilde tanıştıkları İngiliz ailesinin kırsal malikanesinde hafta sonu geçirmek üzere davet edilir. Ancak ev sahiplerinin pasif-agresif davranışları ve karanlık sırları, tatilin kısa sürede bir kabusa dönüşmesine neden olur.

Koparan Kardeşler: Komedi ve Trajedi

Koparan Kardeşler, belediye ihalesinde kendilerini trajikomik olaylar içinde bulan iki kardeşi anlatıyor. Orhan ve Naylon Koparan, kabir bakım işlerini yaptıkları Koparan Kardeşler adlı şirketlerinde ihaleye girmek ister. Ancak ihalenin önceden ayarlandığını bilmeden, çeşitli olaylara karışarak kendilerine düşman edinirler ve trajikomik durumlarla karşılaşırlar.

Köpekler Firarda (Dogs at the Opera): Animasyon

Çocuklar ve animasyon tutkunları için Köpekler Firarda, başıboş köpek Samson'un Bolşoy Tiyatrosu'nda yaşadığı serüveni konu alıyor. Samson, tiyatroda tanıştığı yeni arkadaşlarıyla birlikte, bir hostesin çalınan dekorasyonunu geri getirmeye çalışır.

Into the Mortal World: Fantastik Animasyon

Into the Mortal World, annesinin haksız yere suçlandığı bir ilahi dünyadan sürgün edilmesinin intikamını almak isteyen Jinfeng’in öyküsünü anlatıyor. Jinfeng, annesi için ölümlü dünyaya gelir ve yıldızları fethetmek üzere Xiaofan ile iş birliği yapar. İnsanlar ve tanrılarla karşılaşarak çeşitli tehlikelerle mücadele ederler.

Ayrılış (Tuesday): Duygusal Bir Hikaye

Senaristliğini ve yönetmenliğini Daina Oniunas-Pusic’in üstlendiği Ayrılış, ölmek üzere olan genç bir kız ve annesinin ölümle yüzleşme hikayesini anlatıyor. Tuesday, ölümle arkadaş olmak ve annesine veda etmek için ölümlü dünyaya gelir. Ölümle arkadaş olma arzusu ve son dileğini yerine getirme umudu, hikayenin merkezindedir.

Kaynak: Haber Merkezi