Eskişehir’de Yenilik Partisi,  CHP adaylarını destekleyeceklerini ve yine kazananın AK Parti değil CHP olacağını savunarak önemli bir açıklamada bulundu. Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe "Biz geçen hafta sahada buna bire bir şahit olduk. Şimdiden CHP'nin adaylarına hayırlı olmasını dileriz" ifadelerini kullandı.

Feci kazadan faciadan dönüldü Feci kazadan faciadan dönüldü

AK Parti’yi sert bir şekilde eleştiren Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Seçime giderken maalesef adil bir seçim olmayacağının sinyalini verip çirkin yüzlerini göstermekten hiç vazgeçmediler. Daha önce başka partiden basamak atlayarak vekil olan ve daha sonra da Büyükşehir’e aday olan zat, Yenilik Partisi olarak dikkatimizi ve tepkimizi çekmiştir. Eskişehir’de yıllardır hep seçim zamanı adil bir seçim olmamasından dolayı seçime girme hakkı kazanmış bir parti olarak maalesef aday çıkarmadık. Çünkü seçimlerde ve sandıklarda çıkan oyların adaletli olmaması bizi derinden üzüyor. O yüzden Eskişehir olarak yine CHP adaylarını destekleyeceğiz ve yine kazanan AKP değil CHP olacaktır. Biz geçen hafta sahada buna bire bir şahit olduk. Şimdiden CHP’nin adaylarına hayırlı olmasını dileriz”

Kaynak: Bülten