1-0 öne geçen temsilcimiz, daha sonra 4-1 mağlup oldu. Maçtan sonra konuşan Antrenör Oktay Arıkan, “Mücadeleden memnun değilim. Haftaya mutlaka eski formumuza dönmemiz lazım” dedi.
Zemin inanılmaz kötüydü
2 Eylülspor’da Antrenör Oktay Arıkan 4-1 kaybedilen Ereğlispor maçı sonrası, “Çok zor bir sahada oynadık. Zemin inanılmaz kötüydü. Bunun yanında rakip bu sahada oynamaya alışık olduğu için ve fizik olarak bizden üstün oldukları için avantaj sağladı. Aslında güzel bir gol ile 1-0 öne de geçtik. Fakat bireysel hatalar ve duran toplar rakibi oyuna önce ortak etti sonra kazanmalarını sağladı. Şu an ligin ilk devresinde sergilediğimiz oyundan uzağız. Mücadeleden memnun değilim. Haftaya mutlaka eski formumuza dönmemiz lazım” diye konuştu.
Arıkan taraftara seslendi
“Bu hafta Manavgat ile önemli bir maça çıkacağız” diyen Arıkan, “Bu hafta rakibimiz Manavgat olacak. Bu maçta Eskişehirspor için mutlaka puan yada puanlar almamız lazım. Eski formumuza da geri dönmemiz lazım. Çok zor bir maç olacak. Muhtemelen maç cumartesi günü oynanacak. Eskişehirspor taraftarı maç stadyumda oynansın istiyor ama bu rakibe avantaj sağlar. Burada olan taraftarlarımız cumartesi günü bizi gelip desteklesinler hep beraber Manavgat’tan puan alalım” şeklinde konuştu.