Eskişehir'de iki tekerlekli araçlara denetim Eskişehir'de iki tekerlekli araçlara denetim

Oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına atıfta bulunarak, rekabeti ve eğlenceyi bir araya getiren bu turnuva, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Yüzlerce Katılımcı Bir Araya Geldi

Teknosa’dan yapılan açıklamaya göre, Eskişehir’de oyun tutkunlarını ağırlayan turnuvaya yüzü aşkın katılımcı kayıt yaptırdı. Yarışma süresince rekabetin giderek arttığı etkinlikte, 13 katılımcı zorlu parkuru başarıyla tamamladı. Mücadele, günün birincisi ile ikincisi arasındaki farkın yalnızca beş saniye olmasıyla heyecanla dolu anlara sahne oldu.

Büyük Finale Sayılı Günler Kaldı

Turnuvanın büyük finaline sayılı günler kaldı. Final öncesi son turnuva, 2-3 Kasım tarihleri arasında İzmir Mavibahçe'de yapılacak. Turnuvanın büyük finali ise 23 Kasım’da İstanbul ESA’da gerçekleşecek.

Ödüllerle Rekabeti Artırıyor

Gaming Parkour’un her aşaması, oyun tutkunlarını kendine çekmeyi başarıyor. Bu yılki yarışmada büyük ödül, 300 bin lira değerinde Teknosa hediye çeki olacak. Her etkinliğin birincisi 5 bin lira değerinde Teknosa hediye çeki ile ödüllendirilirken, ikincilere Lenovo gaming headset, üçüncülere ise Lenovo mouse hediye edilecek. Ayrıca, tüm katılımcılara Lenovo çantası verilecek.

Oyun Dünyasında Rekabet ve Eğlence Bir Arada

Teknosa, Intel ve Lenovo işbirliğiyle düzenlenen Gaming Parkour turnuvası, oyun dünyasında hem rekabeti hem de eğlenceyi bir araya getirerek, oyun tutkunlarına keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Eskişehir’de gerçekleştirilen bu etkinlik, teknoloji ve oyunseverler için heyecan verici bir deneyim sunmuş oldu.

Kaynak: Haber Merkezi