Eskişehir'de dev tarihi eser operasyonu: Tam 221 adet... Eskişehir'de dev tarihi eser operasyonu: Tam 221 adet...

Tepebaşı ilçesi Şirintepe Mahallesi Söğütçü Sokak'ta meydana gelen olayda, gece saatlerinde Emre K. ile eşi Melek K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü. Kavga sırasında sinirlerine hakim olamayan Emre K., mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Melek K., bu saldırı sonucunda sol göğsünün altından yaralandı. Olayın tanığı olan ve evde misafir olarak bulunan bir kişi araya girerek daha büyük bir felaketin önüne geçti.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Melek K., ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı kadının tedavisi devam ederken, durumunun stabil olduğu bildirildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Polis ekipleri, olay sırasında evde saklanmaya çalışan Emre K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi. Emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi