Çocuklarda okul başarısını arttıracak faktörler Çocuklarda okul başarısını arttıracak faktörler

Etkinlikte konuşan Vali Yardımcısı Salih Altun CİMER’in halkla devlet arasında en önemli dijital bir köprü olduğunu söyledi.

Eskişehir’de kamu personeline CİMER eğitimi verildi. Anadolu Üniversitesi Atatürk, Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa Vali yardımcısı Salih Altun, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen ve yüzlerce kamu çalışanı katıldı.

HALKLA DEVLET ARASINDA EN ÖNEMLİ DİJİTAL KÖPRÜDÜR

Programın açılışında konuşan Eskişehir Vali Yardımcısı Salih Altun CİMER’in önemine vurgu yaptı. Altun, “CİMER faaliyete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde Başbakanlık İletişim Merkezi olarak başladı. CİMER artık daha kurumsal bir yapıya kavuştu. Artık çok daha etkin ve alanında uzman kişilerin görev yaptığı, taşrada da kalifiye ve kaliteli personellerin başında bulunduğu, halkla devlet arasındaki en önemli dijital köprü haline gelmiştir. Toplantının hayırlı olmasını diliyor ve bu toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından alanında uzman isimler tarafından kamu kurum ve kuruluşlarındaki CİMER kullanıcılarına yönelik eğitim verildi.

Kaynak: Şener Çetin