Eskişehir'de bir ailenin kaybolan kedisi Leo için başlattığı arama kampanyası giderek büyüyor. Tepebaşı İlçesi Fatih Mahallesi’nde yaşayan bir vatandaş, uzun süredir haber alamadığı kedisi Leo'yu bulabilmek için ödülü iki katına çıkardı.

Leo'yu Bulana 2000 TL Ödül

Sahibi tarafından siyah kulaklı ve kuyruklu olarak tanımlanan Leo'nun bulunmasına yardımcı olacak kişiye verilecek ödül, daha önce 1000 TL olarak belirlenmişti. Ancak kedisinin hala bulunamaması üzerine bu miktar 2000 TL'ye çıkarıldı. Sahip, Leo'nun tasma veya çipi olmadığını belirterek, minik dostunu bulan kişilerin mutlaka iletişime geçmesini istedi.

Mahallede Yoğun Destek

Fatih Mahallesi sakinleri de bu aramaya kayıtsız kalmadı. Leo’nun kaybolmasının ardından mahallede pek çok kişi kediyi aramaya katkı sağlıyor. Sahibi, mahalle sakinlerine ve çevreden gelen yoğun desteğe teşekkür etti. Dikkat çekmek amacıyla elektrik trafosuna asılan ilan da bölgedeki herkesin dikkatini çekiyor.

Eskişehir'de Şirintepe'de arı yuvası tehlikesi Eskişehir'de Şirintepe'de arı yuvası tehlikesi

İletişim Bilgileri ve Tanımlayıcı Özellikler

Kayıp ilanında, Leo'nun ayırt edici özelliklerinden biri olarak sağ kulağının ve kuyruğunun siyah olduğu belirtiliyor. Kediyi gören ya da nerede olduğunu bilenlerin, 0539 241 54 97 numaralı telefonu arayarak bilgi vermeleri rica ediliyor. Leo’nun sahibi, herkesin duyarlı olmasını ve minik dostunun en kısa sürede bulunmasını umut ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi