Eskişehir 'de Melih Savaş Yaşam Köyü’nde yer alan Beceri ve Sanat Atölyeleri’nde gerçekleştirilecek bu kurslarla katılımcılar hem el becerilerini geliştirme fırsatı bulacak hem de keyifli vakit geçirecek.

Cam Füzyon ve Ahşap Boyama Kursları Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi, kent sakinlerinin sanat ve el becerilerini geliştirmesi amacıyla çeşitli kurslar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yetişkinler için cam füzyon ve ahşap boyama kursları 16-20 Eylül tarihleri arasında kayıt kabul edecek. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, kayıt işlemlerini yüz yüze gerçekleştirebilecekler.

Eskişehir'e gelenlerin ilk durağı orası oluyor! Eskişehir'e gelenlerin ilk durağı orası oluyor!

Kayıtlar Yüz Yüze Alınacak

Cam füzyon ve ahşap boyama kurslarına başvurmak isteyenler, 16-20 Eylül tarihleri arasında Aşağı Söğütönü Mahallesi’nde bulunan Melih Savaş Yaşam Köyü’ndeki Beceri ve Sanat Atölyeleri’ne gelerek kayıt işlemlerini yapabilecekler. Yüz yüze gerçekleştirilecek kayıtlar sayesinde kursa katılmak isteyenler birebir bilgi alabilecekler.

Detaylı Bilgi İçin İletişim

Kurslar hakkında daha fazla bilgi almak isteyen vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi’nden 0 (532) 204 61 60 numaralı telefonu arayarak yetkililere ulaşabilecekler. Kurslar, yetişkinlerin sanatla iç içe vakit geçirebilecekleri ve yeni hobiler edinebilecekleri fırsatlar sunuyor.

Editör: Volkan Kılınç