Eskişehir  Odunpazarı İlçesi'nde yaşanan olayda, bir grup genç arasındaki tartışma kanlı sonuçlandı. Porsuk Bulvarı’nda başlayan ve Dede Mahallesi’ndeki mezarlıkta şiddetlenen olayda, bir kişi silahla yaralandı. 

Kütahya’da 45 yıl kesinleşmiş cezası olan müteahhit Uşak’ta yakalandı Kütahya’da 45 yıl kesinleşmiş cezası olan müteahhit Uşak’ta yakalandı

Alınan bilgilere göre, Muhammed T. ve arkadaşları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, tarafların araçlarıyla Dede Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Mezarlığı’na gitmesiyle daha da büyüdü. Mezarlık içerisinde yaşanan arbedede, taraflar arasında çıkan silahlı kavgada Muhammed T., arkadaşlarından biri tarafından bacağından vuruldu.
Yaralı genç, yakınlarının yardımıyla evine ulaştıktan sonra durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Muhammed T.’yi ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Olayla ilgili ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kısa sürede olaya karıştığı tespit edilen şüpheliler gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah Köse