Eskişehir sokaklarında ‘’Motosiklet Koymak Yasaktır, Aracınız İtina İle Çekilecektir’’ tabelalarına rağmen birçok vatandaş bu tabelalara duyarsız kalıp motosikletlerini yasaklı alanlara park etmeye devam ediyor. Artan ihlaller, şehirde trafik düzenini ve yaya güvenliğini olumsuz etkiliyor. Vatandaşların bu kurallara uyması, şehirde düzenin sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

Eskişehir'de öğretmenlere baskı iddiası: İlkokulda huzursuzluk! Eskişehir'de öğretmenlere baskı iddiası: İlkokulda huzursuzluk!

Trafik kurallarının bu şekilde ihlal edilmes, yasaklı alanlara park edilen motosikletler, araçların park etmesini ve manevra yapmasını zorlaştırıyor. Bu da trafik akışını olumsuz etkileyerek tıkanıklıklara yol açıyor.Yaya güvenliği tehlikeye giriyor. Motosikletlerin kaldırımlara ve yaya geçitlerine park edilmesi, yayaların güvenli bir şekilde yürümesini engelliyor. Bu da kazalara yol açma riski taşıyor. Estetik görüntü bozuluyor. Yasaklı alanlara park edilen motosikletler, sokakların ve kaldırımların estetik görünümünü bozuyor.

Muhabir: MERTHAN SÜALP