Eskişehir Sanayi Odası (ESO), Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği iftar yemeği programını gerçekleştirdi. Lande Rack Kabine, Lava Cast İron ve Alfafonet firmalarının destekleriyle düzenlenen iftar yemeği, firmaların çalışanları ve yönetimini Kent Palace'de bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu yemekte birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Eskişehir'de sandık kuruluyor! Eskişehir'de sandık kuruluyor!

"KAYNAŞALIM DEDİK"

İftar programında ilk olarak söz alan Lande Rack Kabine, Lava Cast İron ve Alfafonet şirketlerinin CEO'su Reyhan Ekşi, böyle anlamlı bir gecede bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekşi, "İftar programında böyle bir gecede beraber burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu yemek ile hepimiz bir kaynaşalım dedik güzelde oldu. Değerli çalışma arkadaşlarım hepiniz geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

"MUTLULUK VE ONUR DUYUYORUM"

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ise konuşmasında katılımcılara hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Kesikbaş, "Gerçekten sizleri burada görmekten de büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Özellikle partner olarak çalıştığımız firmaların temsilcileri, patronları ve çalışanları gördüğümden dolayı mutluyum. Hepinizin ramazanını ve ramazan bayramını şimdiden kutluyorum. Hepinize afiyet olsun. İnşallah ağzımızın tadını Allah bozmasın, daha nice nice ramazanlara hep beraber ulaşmak dileğiyle" ifadelerini kullandı.

GÜZEL BİR RAMAZAN GEÇİRMENİZİ DİLERİM

Lava Metal Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Taner Tunç, "Herkese iyi akşamlar. Böyle güzel bir günde bu kadar büyük bir aileyle bir arada olmak gerçekten çok onur verici. Hepinizin ailesiyle, sevdikleriyle ve Lande, Lava ve Alfafonet ailesiyle birlikte güzel bir Ramazan geçirmenizi dilerim. Geldiğiniz için hepinize binlerce kez teşekkür ederim" diye konuştu. 

FİRMA ÇALIŞANLARININ DUYGULARI

Firma Çalışanları ise es tv'ye yaptıkları konuşmalarda, bu tür programların arkadaşlarla bir arada birlik ve beraberlik içinde güzel bir iftar yemeği vesilesi olduğunu belirttiler. Bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiklerini ifade eden çalışanlar, bütün fabrikaların da çalışanları için benzer etkinlikler düzenlemesi gerektiğini düşündüklerini dile getirdiler. Ramazanın kıymetini ve önemini hep birlikte daha iyi anladıklarını söyleyen çalışanlar, sağlıklı ve hayırlı ramazanlar dilediklerini ve bu iftar sayesinde çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak: Haber Merkezi