ALLAH AKIL FİKİR VERSİN

Ahmet Cici: “Bedava, 9 TL ne demek? Az bile! 7 bin 500 lira maaş alıyoruz. Aslanız biz aslan. Et alıyoruz, geziye gidiyoruz, arsa alıyoruz. Ne güzel. Allah çevreye akıl fikir versin. Bu kadar da olmaz.”

HAYAT ÇOK PAHALI

Süleyman Işın: “Pek iyi değil bu zam. Ekonomiyi hiç iyi görmüyorum. Her şeye zam geliyor bunlar çok fazla. Bugün 1 TL’ye aldığını yarın 10 TL’ye alıyorsunuz. Hayat çok pahalı.”

BU ZAM NORMAL

İzmir'de emeklilere müjde: Yüzde 50 indirim! İzmir'de emeklilere müjde: Yüzde 50 indirim!

Fatma Yıldırım: “9 TL olması bana göre iyi. Hayat şartlarına göre bu zam bana normal geldi. Çünkü 2 tane bir şey alıyorsun çok pahalı. Her şey çok pahalı artık. Simidin 9 TL’ye çıkması çok normal.”

100 LİRA 10 LİRA OLDU

Şengül Altınok: “Ben gayet memnunum. Gerçekten bu hayat şartlarına göre çok pahalı değil. 9 TL normal. Şu anda hayat çok pahalı. 100 TL, 10 TL yerine geçti artık. O yüzden gayet iyi.”

ÇOCUKLAR NE YAPACAK?

Celal Berk Bükler: “Şaşırdık mı, hayır. Asgari ücrete zam gelecek yakın zamanda. Simit 15 TL de olur, her şey olur. Biz küçükken 1 TL’ydi simit. Simitle kahvaltı yapıyorduk okulda. Şimdi küçük çocuklar ne yapacak bilmiyorum. Herkes etkilenecek simit zammından.”

İNSANLAR ZOR DURUMDA

Sevim Yeni: “Çok pahalı gerçekten. Emekli insanlar için çok zor. Böyle bir yaşam ve düzen olmamalı. İnsanlar nasıl simit alacak? Emekli 7 bin 500 TL ile nasıl simit alacak artık her gün? Okula giden çocuğu olanlar ne yapacak. İnsanlar zor durumda. Şikayetçiyiz.”

Kaynak: BERİVAN HALİS