Eskişehir'de kontağı üzerindeki otomobili çalan 14 yaşlarındaki 2 çocuk, kaza yapınca polis ekipleri tarafından yakalandı.

Eskişehir'de polisin şüphesi doğru çıktı: Bir gözaltı! Eskişehir'de polisin şüphesi doğru çıktı: Bir gözaltı!

Olay, Cumhuriye Mahallesi Sakarya -1 Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.T. ve Y.Y. isimli iki çocuk, anahtarı üzerinde unutulan F.O.'ya ait olan 26 AE 187 plakalı otomobili Arifiye Mahallesi Köprübaşı Caddesi üzerinden çalarak kaçtı. Çalıntı araçla şehir merkezine doğru ilerleyen şüpheliler, Sakarya-1 Caddesi'nde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Yunus Timleri tarafından fark edilerek durdurulmak istendi. Yaşanan kovalamaca sonucu, çalıntı aracı kullanan şüpheliler araçların arasından kaçmaya çalışırken park halindeki bir otomobile çarparak kaza yaptı.

Olayı takip eden Yunus Timleri, kaza yerine ulaşarak yaptıkları incelemede otomobilin çalıntı olduğunu tespit etti. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Daha önce de çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı belirlenen K.T. ile Y.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aracı çalınan F.O., olay yerine gelerek otomobilini ekipler tarafından teslim aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Sonhaber Gazetesi - Emrah KÖSE