Eskişehirspor 2024-2025 sezonu öncesi hazırlık maçlarını tamamladı. Siyah-Kırmızılı takım 10 hazırlık maçı yaptı. 9 galibiyet 1 beraberlik alan takım, hiç kaybetmedi. Es Es rakip filelere tam 42 gol attı. 

14 farklı isim gol attı

Siyah-Kırmızılı takım yeni sezon öncesi 10 hazırlık maçı yaptı. 9’unu tesislerde, 1’ini ise Afyon’da oynadı. Bu maçlarda 42 gol atan Es Es, kalesinde 8 gol gördü. Bu maçlarda 14 farklı futbolcu skora katkı sundu.

Yakup’tan 9 gol

Takımın yeni transferlerinden Yakup Demirci hazırlık maçlarında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şans bulduğu hemen hemen her maçta skora ya asist yaparak ya da gol atarak katkı sunan 24 yaşındaki kanat oyuncusu, fileleri tam 9 kez havalandırdı.

En golcü forvet

Eskişehirspor’un hazırlık maçlarında attığı 42 golün 14’ü forvetlerden geldi. Forvetler arasında en çok gol atan isim Cengizhan Avcı oldu. Cengizhan 7 gol atarken, Murat Kara 4, Necati Önal ise 3 gol attı.

Üç stoper gol attı

Siyah-Kırmızılı takımın oynadığı hazırlık maçlarında stoperler de skora katkı sundu. Cenk Özbey iki gol kaydederken, Arda Okumuş ve Erdin Üzer 1’er kez fileleri havalandırdı. Stoperler Bahadır Bilen ve Berke Önal forma şansı bulsa da gol atamadı.

Eskişehirspor Oğuzhan Düzenli’yi deniyor Eskişehirspor Oğuzhan Düzenli’yi deniyor

Kaynak: Haber Merkezi