Kırmızı Şimşeklerde Ergün Ortakçı dönemi başlarken, deneyimli teknik adam yönetimle ilk görüşmesinde transfer istediği mevkileri belirledi. Ortakçı öncelikle kaleci, stoper, ön libero ve forvet hattına transferin yapılmasını istiyor. Bu transferlerin gecikmemesini isteyen Ortakçı, ilk olarak kadronun omurgasını oluşturmayı hedefliyor. Yönetim bu toplantının ardından arayışlara başladığı gelen haberler arasında. 

Eskişehirspor’un maçında sinirler gerildi Eskişehirspor’un maçında sinirler gerildi

Eski talebeleri gelebilir
Deneyimli teknik adam Ergün Ortakçı’nın 4 mevki için eski öğrencisini istediği öğrenildi. Yönetim ise belirlenen bu isimler için durum değerlendirmesine başladığı belirtildi. Deneyimli teknik adamın pazartesi günü Eskişehir’e gelip yönetimle toplantı yapacağı gelen haberler arasında. Bu toplantıda bir kez daha transfer konusu detaylıca konuşulacak. 

Geçen seneki maçları izliyor
Es Es’in yeni Teknik Direktörü Ergün Ortakçı göreve gelir gelmez Es Es’in geride bıraktığımız sezon oynadığı maçları izlemeye başladı. ESTV’nin Youtube kanalından tüm maçları takip eden Ortakçı’nın performans değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Ortakçı’nın özellikle Polatlı Belediyespor ile oynanan maçta kritik notlar aldığı gelen haberler arasında.

Kaynak: SPOR SERVİSİ