Ereğli virajında ilk devre yokları oynayan Es Es, ikinci devre kaliteli ayaklarıyla maçı kopardı. Gücünü sahaya koyan takım 3-0 galip ayrılıp en yakın takipçisiyle farkı 5 puana çıkardı.

İlk yarı Turgut vardı

İlk devre Es Es tutuk bir görüntü çizerken, konuk ekip gol için bastırdı. 11’inci dakikada Ereğli, Aykut ile gole yaklaştı. Ceza sahası dışından kaleyi düşünen Aykut’un topunu Turgut kornere çeldi. 22’nci dakikada Turgut yine kritik bir kurtarışa imza attı. Sol kanattan yüklenen Ereğli’de Buğrahan içeriye ortasını yolladı. Ahmet Zeki topa iyi yükseldi, kafa vuruşunda Turgut topu iyi çeldi. İlk devre 0-0 sona erdi.

Ercan’dan müthiş gol

İlk yarıda özellikle Barış Memiş ve Sezer Akyüz’ün oyuna girişiyle sahada farklı bir Eskişehirspor vardı. 50’nci dakikada sol kanatta Barış Memiş, topu Hayrettin’in önüne aktardı. İçeride Ercan’ı gören Hayrettin isabetli bir orta yolladı. Topa gelişine vuran Ercan klas bir gol atarak Siyah Kırmızılı takımı 1-0 öne geçirdi.

Sergen&Ercan A.Ş.

74’te Es Es ikinci golü buldu. Kontratağa iyi çıkan takımda Barış Memiş ceza sahasına ortasını gönderdi. Topu bekletmeden kaleye yollayan Sergen Şakirler şık bir golle skoru 2-0’a getirdi. Es Es dakikalar 88’i gösterirken skoru 3-0’a getirdi. Orta sahada Ercan topla buluştu ve pasını Barış’a aktarıp defans arkasına koşu yaptı. Barış’tan gelen topu iyi kontrol eden Ercan düzgün bir vuruş ile skoru 3-0 getirdi. Şimşekler müthiş bir galibiyete imza attı.

Kaynak: Spor Servisi